Militaria Belgium


Wie zijn wij?


 

'Militaria Belgium' koopt en verkoopt militair antiek uit alle tijdperken, maar de focus ligt op de eerste en tweede wereldoorlog. Bijkomend verkopen wij militaire boeken waarin medailles, uniformen, uitrusting, militaire eenheden en operaties worden besproken.

 

'Militaria Belgium' is een klein bedrijf en financieel gewin is niet onze eerste zorg. Het vergroten van onze eigen collectie en het vinden van nieuwe items is dat wel!  We halen onze items op veilingen, bij andere dealers of verzamelaars, rommelmarkten, familieleden van voormalige soldaten,...

 

We zijn vaak onderweg om die items te zoeken, te kopen en terug op de markt te brengen.  Hiervoor moeten wij soms het nodige onderzoek doen, onze stock bijhouden, items fotograferen en beschrijven, items online of in onze winkel aanbieden en eventueel opnieuw verzenden.  Er is dus voldoende werk!

 

We doen ons best om alleen authentieke items te verkopen hoewel dit met de huidige overvloed aan vervalsingen niet altijd gemakkelijk is.  Heb je vragen of opmerkingen, aarzel niet ons te contacteren via onze contactpagina.

 

Wij wensen je veel plezier met het bezoek aan onze website en wij hopen U ooit te verwelkomen in onze winkel! 

Wij kopen aan!

Moest U als verkoper bepaalde items willen aanbieden, mag U ons steeds contacteren via het contactformulier van onze website, via ons mail-adres militariabelgium@hotmail.com of via ons telefoonnummer 0472/53.62.64.